Zürich: en ledende global by

Zürich er den største byen i Sveits ligger ved elven Limmat. Det er et senter for kultur og finans, rangert blant de beste ønsket byer å bo i. Zürich har en rik kunst og kulturhistorie, og er kjent globalt for å være verdens største finanssentrum. Bortsett fra det har den berømte Universitetet i Zürich produsert forskere som Einstein. Det er en by med høyest levestandard og er mest ønsket hele verden.

En av de mest interessante ting om Zurich er det streetparade som finner sted i august hvert år. Det er verdens største og mest morsomme techno-dance parade.   Når det kommer til turistmål og stilige restauranter, sikkert er Zürich konkurransedyktig.

FIFA-hovedkvarteret

Hotellet ligger i hjertet av Zürich, FIFA House er et flott sted for fotballfans til å besøke. Den veien er bygd opp av stein gravert med navn på de landene som er registrert med FIFA. FIFA Huset inneholder et meditasjonssenter, fornøyelsesparker og en fotballbane. Bak fotballbanen er en egen strand fotballbane. Du kan vise trofeer vunnet av ulike lag og fange den med et kamera. Det er en butikk hvor du kan kjøpe ulike elementer, og du kan også nyte gratis suvenirer.

Bruno Weber Sculpture Park

Hvis du er en fantasy seeker da Bruno Weber Sculpture Park er stedet for deg. Denne parken er laget av den berømte sveitsiske skulptøren Bruno Weber og er definisjonen av kreative kunstverk. Det er flere store dyreskulpturer i parken, og du kan nyte klatring, rørende, sitter og går på dem. Det er virkelig en fascinerende park full av praktfulle kunstverk, transportere deg inn i en annen virkelighet.

Uetliberg Mountain

Dette er en turist hotspot for de eventyrlystne. Det er en 740meter høyt fjell som er kjent for fotturer. Mens klatring på fjellet kan du nyte den fantastiske utsikten over byen, daler, og Lake of Zurich. Fjellene er omgitt av Alpene og en vakker innsjø. Du kan også nyte fransk mat i forskjellige restauranter som ligger i nærheten av Uetliberg.

Zurich Zoo

Zurich Zoo ligger i åssiden. Denne Zoo er frodig grønn og har et stort utvalg av nesten 2000 dyr fra 250 forskjellige arter. Hvis du er på besøk med familien da Zurich Zoo er det beste stedet for deg. Her tilbys ulike aktiviteter for barn i alle aldre.  Få en sjanse til å puste i naturlig og grønt miljø. Den inneholder en Madagaskar Pavilion og en elefant huset som er en attraksjon for mange mennesker. Det er en semi Zoo / Park og inneholder mange restauranter og snackbarer. Du kan også observere stor vegetasjon og den vakre regnskogen hall.

Opera House

Hvis du ønsker å være vitne fantastiske forestillinger må du besøke operaen i Zürich. Forestillingene er sterkt påvirket av klassisk musikk. Noen av forestillingene er en representasjon av de klassiske moderne danser. Du kan nyte mat og drikke i løpet av showet og gratis champagne i intervallet. Ikke gå for det ser ut av det; det kan virke en liten plass, men kreativitet og talent utøverne tilstede er uten like.