Las Vegas – McCarran International Airport

Oversikt

McCarran International Airport (jeg ATA-kode: LAS) serverer Las Vegas, Nevada, den “gambling hovedstad” i USA. Flyplassen ligger like sør for sentrum av Las Vegas. Flyplassen er utstyrt med fire rullebaner og tre terminaler som betjener ca 41 millioner passasjerer i året.

Brief History

McCarran International Airport har en interessant historie, etablert av en amerikansk flyger som heter George Crockett, en etterkommer av berømte nybygger Davy Crockett.  Flyplassen ble først kalt Alamo Airport i de tidlige 1940-tallet (igjen en referanse til amerikansk helt Davy Crockett, som døde på Alamo), som senere ble utviklet til McCarran International. Den tidligere airfield eies av Crockett ble kjøpt av Clark fylke i slutten av 1940 og slått inn i Clark County Public Airport, omdøpt McCarran Fields i 1948 etter at den amerikanske senatoren Pat McCarran.  Siden sin utvikling, har flyplassen kontinuerlig utvidet til sin nåværende størrelse.

Fasiliteter

LAS-Signature-shotMcCarran International Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester til nasjonale og internasjonale reisende.  Et samlingspunkt for flyplassen er dens Aviation Museum ligger på nivå 2. Reisende har også tilgang til en rekke minibanker og valutaveksling i terminal 1 og 3. Informasjon boder er også beleilig plassert i de samme terminalene. Et utvalg av shopping, restauranter og underholdning er tilgjengelig hele flyplassterminalene inkludert spilleautomater, uformell sitte ned servering samt take-out.  The Blue Burrito Grill og en Chicago Deli ligger i Terminal 1. Bahama Mamas Cigar Shop ligger i Terminal 1 og Apricot Lane Boutique tilbyr smykker, mote og håndvesker, som ligger i Terminal 3. A barnas lekeplass ligger på nivå 2 over rotunden på D portene.

Bilutleie

Bilutleie på McCarran Airport er lett tilgjengelige. Den leiebil Sentrum ligger på 7135 Gillespie St., tre miles fra flyplassen.  Åpent 24 timer i døgnet og med state-of-the-art kundeUtstyr Tjenester, kan reisende få tilgang til leiebil sentrum ved å ta blå og hvite tilbakevendende Rent-A-Car Senter transport til senterets bilutleiefirma av valget.

De blå og hvite Rent-A-Car Senter flybusser fra Terminal 1 er lokalisert nær bagasjeområdet. Følg skilting til bakketransport på nivå 1 og fortsette til shuttle steder i sentrum medier utenfor dørene 10 og 11.  Fra Terminal 3, shuttle til leie bil som ligger i nærheten bagasje på nivå 0, utenfor vestlige dører 51 gjennom 54 og øst dører 55 gjennom 58.

Leiebil tjenester inkluderer de som tilbys av Hertz, Avis, Budget, Enterprise, National, og Alamo, blant andre. Ta kontakt for ytterligere informasjon gjennom gratis numre under: Leiebil-usa.no – Bilutleie Las Vegas, Supersaver.no, Leiebilguiden.no – Las Vegas, Goautos – Leiebil USA, Leiebil Las Vegas Flyplass.

For ytterligere informasjon om McCarran International Airport tilgang til deres hjemmeside på www.mccarran.com eller ringe dem på 702-261-5211.Flyplassen ligger på 5757 Wayne Newton Boulevard, Las Vegas, Nevada, 89119.