De beste 3 sedans du kan leie

Sedans er familiebiler som er romslige og har flere funksjoner for å passe familien perfekt. Disse bilene er fire dører og har stor innendørs plass til å bære mange voksne. Sedan kommer i tre størrelser: kompakt, mellomstore og store. Mange kjente bilprodusenter har innført vellykkede sedan og sedan marked øker raskt. Sedans er populære på grunn av sin stil. De ofte lar sportsbiler og kombi bak. Disse bilene er utstyrt med bedre motorer og er ytelsesdrevne biler. Det er ingen tvil om at de fleste foretrekker sedan.

La oss se på de 3 beste sedans som du ikke bør gå glipp av.

1. Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost er utvilsomt en av de beste luksus sedans til dags dato. Sjarm og utstråling av en Rolls svikter aldri å imponere publikum. Den utrolige bredden i sin metallkroppen, en stor sol-tak, vakkert bak hengslede bakdører og det luksuriøse interiøret er bare starten til sin awesomeness. Denne ekstra-ordinære sedan er utstyrt med en twin turbo V-12 og utfører utrolig. Den fantastiske 3D city bildediagnostikk er en av de unike funksjonene som Ghost er utstyrt med.

Bilen gir mer kontroll til sjåføren og sikkerhetsfunksjonene er også prisverdig. Interiøret er så komfortabel at du kan sitte og slappe av med alle underholdningsfunksjonene til å holde deg opptatt. Interiøret har pianosvart tre trim, svart farget skinn og eksepsjonelle krom beslag. The Ghost kan tilpasses etter ditt ønske. Nå kan du tilpasse din egen Rolls-Royce Ghost og legge til alle de spennende nye funksjonene og heve bilen. Bilen er et perfekt eksempel på en luksus sedan. Hvis du er på vei ut for å lete etter sedans enn sørge for at du kjører denne skjønnheten. Du vil sikkert elske det fordi det har blitt rangert som den beste sedan av 2014.

2. Audi A7

Audi A7 har det beste fra både A6 og A8. Det er et vakkert utskåret bil med bruk av aluminium i kroppen sin. Den aluminium gjør det lettere og kroppen sin er lengre, bredere og lavere. Det er den perfekte sedan du kan få hendene på. Bilen er en fantastisk utøver, og du kan nyte en rask tur i Audi A7. Bilen er også drivstoffgjerrig som gjør det mer attraktivt for bil elskere. Denne vakre sedan har et bredt koselig interiør. Det er en økonomisk, teknologisk tunge og luksuriøse sedan. Hytta er utstyrt med kvalitetsskinn og rent trevirke beslag. Dens kropp er svingete og ser ut som en sportsbil. A7 er utstyrt med en 3.0litre V6-motor og er en firehjulstrekk. Leter du etter en perfekt sedan som er luksuriøst og en høy utøver enn få din egen Audi A7.

3. Mercedes Benz S550

2014-S-CLASS-SEDAN-011-MCFOMercedes Benz S-klasse er den mest luksuriøse sedan samling. Klassen av Mercedes og stilen på en sedan kombineres for å danne en spektakulær S550. Denne sedan har mer passasjer plass med ekstrem komfort og luksus. Den gode ting om dette sedan er at den har en Command kontroll som ligger i mellom setene, minimere knappene i kabinen. Denne skjønnheten er utstyrt med en twin-turbo V8-motor som produserer 429hp. Bilen ser stilige og executive, best for folk som ønsker å gjøre inntrykk. Bilen er laget av de beste ingeniørene og er satt sammen gi ekstra oppmerksomhet til detaljer. Det luksuriøse hytta gir ekstrem komfort og den er utstyrt med den nyeste teknologien. Underholdningsfunksjonene av Mercedes Benz S550 er enestående. Sedan er drivstoff effektiv og går greit. Leter du etter en perfekt sedan med førsteklasses komfort? Mercedes Benz S550 er den bilen du bør eie.