Topp 10 ting du trenger når du reiser

Mange mennesker ofte har en tendens til å glemme å ta de riktige tingene og ender opp med å pakke ting de ikke trenger. Resultatet er en tur som ender opp med å bli langt fra hyggelig.

Vi har imidlertid tatt seg tid til å skrive ned 10 ting som du trenger når du reiser. Det spiller ingen rolle hvor du skal, vil du aldri ha en elendig tid hvis du har følgende med deg:

Gyldig pass

Et gyldig pass er en nødvendighet når du reiser hvor som helst utenfor landet ditt. Hvis du tilfeldigvis har en planlagt en tur der du kommer til mer enn ett land, du bedre kontrollere at passet ditt er gyldig i 6 måneder, og har massevis av tomme sider for oppføringen og utreisestempler.

Selv om du har tenkt å bo for uke eller 10 dager, mange land insisterer på at du bruker et pass som er gyldig i 6 måneder fordi de ikke ønsker å måtte risikere passet ditt utløper når du er i deres land.

Reiseforsikring

Reiser kommer ikke uten sitt eget sett av farer og om vi vil at det skal skje eller ikke, kan det ikke være noen måte å vite hva slags farer du kan komme over. Enten du arbeider simpelt tyveri, en faktisk skade eller du ble syk på reise er din reiseforsikring vil være i stand til å dekke kostnadene ved det hele. Reiser uten det, vil kostnadene ved å håndtere disse scenariene kan være svimlende høy.

Reiser kredittkort

topelementSørg for at du er utstyrt med reisesjekker eller et kredittkort som er universelt akseptert. Du trenger ikke å bekymre deg for å bære en masse penger rundt med deg som kan gjøre deg til et lett mål blant plukke lommer og det gjør heller ikke du trenger å bekymre deg høye penger konvertering avgifter.

Med et kredittkort som er lett akseptabelt overalt, vil dine økonomiske behov dekkes uten problemer.

Et åpent nettverk for telefonen

Hvis du har tenkt å holde kontakten med folk hjem, du kommer til å sørge for at telefonnettet gjør at internasjonal dekning for å la deg holde kontakten.

En First Aid Kit

FirstAidDu kommer til å trenge et førstehjelpsskrin til å ta med deg, men det trenger ikke å være noe heavy duty. Chuck noen ruller med stoff bandasje, noen stick-on plaster, en anti-bakteriell løsning, noen desinfiserende krem, noen aspirin og du er godt å gå. Noen støt, blåmerker og mindre skader kan lett motvirkes ved hjelp av denne grunnleggende førstehjelp kit.

A Good skolesekken

Enten du er på tur opp noen fjell, late deg på stranden eller rundt i byen, kan en god, holdbar ryggsekk lett bli fraktet rundt i enhver situasjon. Sørg for at den er vanntett og er laget av gode materialer som tåler litt slitasje. Pass også på at den har sideåpning siden som lar deg få tilgang til de tingene inne så enkelt som mulig.

En hengelås

Dette er nødvendig for ryggsekken for å sørge for at ting ikke blir plyndret av opportunistiske folk som tilfeldigvis kommer over det. Dette kan ikke virke veldig viktig, men hvis du reiser med kameraet, smarttelefon og bærbar PC med deg, og legger en hengelås, kan holde dem trygge.

Komfortable sko og sokker

SchuheSko er virkelig oversett, men sørg for å ta noen komfortable, holdbare, heavy duty, vanntette støvler med deg. Også bære et par joggesko og noen komfortable flip flops med deg for å sørge for at du har en endring av sko tilgjengelig. Carry tre par sokker med deg og sørg for å endre dem eller ha dem i rotasjon.

Multivitaminer og kosttilskudd

Mat fra utlandet kan ofte opprørt magen, og hvis du prøver det lokale kjøkkenet for første gang, trenger du disse multivitaminer og kosttilskudd for å holde magen sunn og immunsystemet ditt går. Men sørg for at du har en resept for disse med deg, bare i tilfelle.

Kamera og USB

Et kamera og en USB-hjelp til å bevare din aldeles nydelig ferie. USB vil også komme godt med på grunn av det faktum at du kan bruke den til å lagre alle bildene i kameraet, slik at det er gratis å ta flere bilder med.